Taller de litografia Llimona i Mel

L’alumnat de 2n curs del CFGS d’Il·lustració han assistit al taller de litografia Llimona i Mel, impartit Maria Lluvia Cisneros del taller La Maldita Estampa.

Els i les alumnes han pogut treballar la tècnica de la litografia d’una manera ràpida i senzilla, amb materials respectuosos amb el medi ambient. Primerament han rebut una introducció teòrica sobre el funcionament del taller, l’ús dels materials, eines i suports a utilitzar, procés d’estampació... En una segona fase, han pogut posar a la pràctica tots els coneixements adquirits en treballs propis i, finalment, hi ha hagut una avaluació dels resultats obtinguts.

Han estat unes jornades molt intenses en les que els i les alumnes han après moltes coses sobre la litografia no tòxica, amb uns resultats força interessants!