Visita Estudi Mariscal

Aquest mes maig, els alumnes de 1r curs del CFGS de Gràfica Interactiva i els de 2n curs del CFGS de Gràfica Impresa, des de la matèria d’Història de la imatge audiovisual i gràfica, van visitar l’Estudi Mariscal, el Centre de Documentació del DHUB i L’exposició Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual 1980-2003.

Va ser un plaer ser rebuts per Xavier Mariscal, incombustible com sempre, que ens va fer una engrescadora xerrada sobre els seus darrers projectes, entre ells el film d’animació que acaba de realitzar amb Fernando Trueba. Posteriorment, va fer un repàs a la seva extensa i multidisciplinar trajectòria i acabà amb una sessió de preguntes per part dels alumnes. Moltes gràcies Xavier Mariscal i Cristina Miloro per fer-ho possible!!! Ha estat una experiència fantàstica!

Tot seguit, vam traslladar-nos al DHUB, on els alumnes van conèixer el Centre de Documentació, un magnífic espai de recerca i treball, i entraren en contacte amb el disseny gràfic dels anys ’80 fins a principis del 2000, a través de la interessant mostra comissariada per Raquel Pelta.