Exposició Goula | EA Pau Gargallo

El 27 de maig s’ha inaugurat Goula | EA Pau Gargallo. Aquesta exposició presenta els treballs realitzats en el workshop portat a terme pels alumnes del CFGS de Tècniques Escultòriques i del CFGS de Modelisme i Disseny Ceràmic, amb els artistes Jordi Lafon i Monsita Rierola.

El repte proposat va estar iniciar un procés de creació a partir de l’exposició Goula. Projecte d’Art, Joc i Memòria, instal·lada al M|A|C Presó.

Els i les alumnes, a cura del professor de l’escola Silvestre Oliveras, han explorat les relacions entre Art i Joc, tant en els àmbits del Disseny com de l’Artesania. El diàleg establert amb la Montsita i en Jordi i el seu bon fer han fet que aquest repte ara vegi la llum amb totes aquestes bones propostes dels i les alumnes que hi han participat: Cristina Álvarez, Eli Benito, Elena Blay, Carme Figuerola, Isabel González, Patryk Janicki, Mar Hernández, Silvia Hernández, Montse Moles, Mikel Moreno, Rubén Muñoz, Anna Pinatar i Marina Tallada.

Volem agrair al M|A|C l’oportunitat d’exposar els resultats d’aquest procés i, evidentment, felicitar els i les alumnes pel treball que han fet i animar-los a continuar la seva immersió en el territori de l’art perquè no deixin mai de jugar amb els espais de llibertat que l’art ens dona.

La podeu veure al M|A|C Presó de Mataró del 27.05.23 al 03.09.23. Us animem a visitar-la!