Visita a la Casa Gomis “La Ricarda”

Els i les alumnes de 2n curs del CFGS de Projectes i direcció d’obres de decoració, han visitat la Casa Gomis, “La Ricarda”, on han pogut gaudir d’una explicació i visita molt interessant.

També coneguda com La Ricarda, la Casa Gomis es va projectar i construir a través d’un seguit de comunicacions per carta entre la família Gomis-Bertrand i l’arquitecte Antoni Bonet Castellana, que vivia a l’exili, a l’Argentina, entre els anys 1949 i 1956.
D’aquest procés col·laboratiu, va sorgir un disseny harmònic i en permanent diàleg amb el seu entorn. Un dels trets arquitectònics més icònics de la casa és la seva coberta ondulada, que s’integra perfectament en el paisatge de pineda litoral que l‘envolta. Els tancaments transparents o translúcids i un disseny del mobiliari molt estudiat proporcionen una delicada sensació de continuïtat entre l’interior i l'exterior.