Acte inaugural curs 23.24

 

El 26 de setembre va tenir lloc l’Acte inaugural del curs 2023.24 al Teatre Margarida Xirgu de Badalona. La jornada es va realitzar en una sessió al matí, per als alumnes que cursen estudis en aquesta franja horària, i en una a la tarda per als Cicles que s’imparteixen per la tarda.

La directora de l’escola, Mª Rosa Autonell, va donar la benvinguda a l’alumnat i va desitjar un bon curs a tots i totes. A l’acte hi va assistir el sr. Juan Fernández, 1r tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Badalona, qui va dedicar unes paraules a l’auditori. Tot seguit es van presentar els millors projectes finals del curs passat:

Al matí:

  • Glòria Arrufat / CFGS Tècniques Escultòriques / Penso en tu
  • Laura Sheba / CFGS Il·lustració / Where are the Beatles?
  • Adrián Yélamos / Batxillerat artístic / De la novel·la al còmic
  • Núria Tuca /CFGS Modelisme i Disseny Ceràmic / Es Cucurucuc

A la tarda:

  • Nil Borrell / CFGM Assistent al Producte Gràfic Imprès / Disseny editorial per Eunoia
  • Pol Sancho / CFGS Còmic / Shattered by the rain
  • Matías Martínez / CFGS Animació / Capità Miaru
  • Paula Peris / ESDAPC / Som
  • Xènia Atset / CFGS Projectes i Direcció d’Obres de Decoració / Nudus

L’acte va concloure amb l’entretinguda conferència  “El Disseny explica històries” de Júlia Solans, il·lustradora gràfica, qui va parlar de la capacitat que té el disseny d’escriure i imaginar escenaris possibles i que siguin compartits; que dissenyar no és només rebre un encàrrec, sinó que també s’ha d’oferir i inventar per fer del món un lloc millor. Per concloure, ens va regalar vint secrets per aprendre a explicar bones històries. Una xerrada molt motivadora!

Va ser una jornada plena de creativitat i bona feina i volem agrair a tots i totes les participants per la seva generositat al presentar els seus treballs a les noves generacions. Bon curs a tothom!!!