Visita i participació al Rodatge Maleït de Sitges

Aquesta setmana l’alumnat de 1r i 2n del CFGS de Còmic, han passejat pel Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya de Sitges, on han pogut veure originals d’autors reconeguts a nivell mundial com Moebius, Juan Giménez o Frazetta, entre d’altres.

Entre tot el que han vist, cal destacar la visita al Rodatge Maleït, un túnel del terror construït amb la participació de moltes de les Escoles d’Art de Catalunya, entre les quals l’EA Pau Gargallo.

La nostra escola hi ha participat amb l’aportació d’un còmic editat expressament per a la ocasió, que s’ha donat com obsequi a tots els visitants.

Rodatge Maleït és una activitat que ha estat impulsada pel Servei d’Ordenació d’Ensenyaments de Règim Especial i consisteix en una activitat on els visitats viuen situacions terrorífiques, ambientades en un antic estudi cinematogràfic abandonat i que busca la connexió amb el món del cinema i la temàtica principal del Festival.

Ha estat una visita molt interessant i terrorífica!