Conferència sobre drets d’imatge i drets d’autor

L’alumnat dels CFGS de Gràfica Impresa i CFGS de Gràfica Interactiva ha assistit a la conferència “Drets d’imatge, drets d’autor i registre de propietat intel·lectual” impartida per Àngels Galiana.

Aquesta és la primera de les tres conferències que es faran dins del mòdul de Gestió de Projectes Professionals, per tal que els nostres alumnes coneguin les lleis del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) que afecten els dissenyadors gràfics en la seva feina gràfica, especialment en el camp de la gràfica interactiva. També s’abordarà el marc normatiu que regula aquesta activitat i, finalment, es proporcionaran consells sobre els diferents models de contractació i la figura de l'autònom a l'estat espanyol.

Àngels Galiana és una advocada especialitzada en dret de l'empresa, contractes i negociació, protecció de dades, propietat industrial i comerç electrònic. Combina l'activitat jurídica amb la formació per a emprenedors, escoles de formació professional, empresaris i fins i tot amb col·legues de la seva professió.