Masterclass a càrrec de Silvia Cortés

L’alumnat del CFGS d’Animació i CFGS de Còmic ha assistit a una masterclass impartida per Silvia Cortés, dins del cicle de Filmets Pro.

En aquesta xerrada, Sílvia Cortés, de Teidees Audiovisuals de Barcelona, ha fet un repàs de la seva trajectòria i ens ha mostrat tota l’evolució, des dels esbossos inicials fins les noves produccions en marxa de Jasmine & Jambo, així com la pel·lícula que estan produint actualment.

Sílvia Cortés va començar la seva carrera audiovisual amb vint anys. Amb una petita càmera i un micro de BTV (Barcelona Televisió) es recorria tota la ciutat fent reportatges i documentals culturals amb total llibertat creativa i experimental. Després, va realitzar i escriure tota mena de formats audiovisuals per a altres cadenes i productores, fins que va fundar (fa quinze anys) Teidees Audiovisuals amb la sòcia ideal: la Marta Alonso. Juntes van descobrir el fascinant món de l’animació. Ha desenvolupat i dirigit series preschool com Misha, la gata violeta, o Jasmine & Jambo, amb la qual han rebut premis i nominacions internacionals. La sèrie s’ha distribuït per tot el món i s’ha expandit en altres formats com píndoles web, episodis especials i una pel·lícula que ja està en preproducció.

Els i les alumnes han gaudit molt de la xerrada i han pogut realitzar força preguntes, les respostes de les quals els ajudarà en els seus propers passos per arribar a ser uns bons professionals dins del cicle escollit.