Conferència sobre Figma a càrrec d’Iban Curdu

Els alumnes del CFGS de Gràfica Interactiva han assistit a la conferència sobre Figma, impartida per l’ex-alumne i dissenyador Iban Curdu.

L'alumnat ha pogut aprendre a dominar les funcionalitats de l’eina per a crear dissenys responsive interactius de manera professional. Durant les tres hores que ha durat la masterclass, els alumnes han participat activament en la sessió realitzant en directe exercicis per tal d’adquirir de forma pràctica les habilitats que els faran sentir més còmodes i segurs amb el programa.

Iban Curdu és un dissenyador de productes digitals, amb més de deu anys d’experiència, que es dedica a la creació de pàgines web, aplicacions mòbils i serveis digitals, amb una perspectiva de disseny interactiu centrat en les persones. Després de cursar el CFGS de Gràfica Publicitària a l’EA Pau Gargallo, ha desenvolupat la seva trajectòria en diferents companyies i consultores especialitzant-se en el disseny d’experiències i interfícies d’usuari en sectors com la banca online, e-commerce, entreteniment digital i energies renovables. Actualment, a banda de ser el co-organitzador de la comunitat de disseny de Friends of Figma Barcelona, participa com a professor en algunes escoles especialitzades en disseny digital impartint masterclass sobre l’ús de metodologies innovadores, ús d’eines especialitzades i creació de productes digitals.