Lettering by Jimbo Bernaus

Els alumnes del CFGS de Gràfica Impresa han pogut gaudir de la conferència impartida per Jimbo Bernaus.

Jimbo Bernaus és un artista de lettering i dissenyador gràfic, reconegut per les seves impactants paletes de colors i les tècniques que utilitza. Moltes de les seves peces parteixen de la decoració floral, un motiu de disseny que ha captat l’atenció de milers de persones a les xarxes socials i especialment a Instagram, on ofereix tutorials i consells per aprofundir en l’ús d’eines digitals com procreate.

Jimbo treballa entre Catalunya i Croàcia i és cofundador de BAM! Creative Studio (també conegut com ShoutBam a Instagram), que s’especialitza en l’elaboració de lletres, il·lustració i productes digitals i educatius per ajudar els artistes del lettering i aficionats a millorar les seves habilitats.

 

+ informació: Jimbo