Taller d’stop motion a càrrec d’Arnau Gòdia

 

L’alumnat del CFGS d’Animació ha participat en un taller d’stop motion a càrrec de l’animador Arnau Gòdia.

En el taller, l’Arnau ha plantejat un dels recursos més utilitzats en aquesta tècnica d’animació: la transformació (morphing). Des de la seva experiència com animador d’Aardam i director de diferents curts, l’Arnau ha acompanyat els i les alumnes en la realització de les seves animacions, des de la ideació, passant pel modelat fins arribar a la peça final. Ha estat una experiència molt enriquidora!

L’Arnau és un professional freelance que ha treballat en llargmetratges, curtmetratges i en publicitat i ha tingut la sort de formar part de l’equip d’animadors de la seqüela de la coneguda pel·lícula “Chicken run 2”, pel·lícula que el va marcar molt quan era petit.