Conferència sobre il·lustració mural a càrrec d’Ele Zissou

El passat divendres 23 de febrer l'alumnat de segon curs del CFGS d'il·lustració, va rebre la conferència “Del boceto al muro”  a càrrec d'Ele Zissou. Amb ella varen iniciar el projecte d'il·lustració mural.

L'Elena prové del món del disseny gràfic i actualment basa la seva carrera professional en la il·lustració i el mural; les seves arrels es fan notar en l'estil sintètic i els acabats de les seves creacions. Ens va explicar, a través dels seus murals, el seu procés creatiu d'una manera molt generosa explicant possibles problemes que cal tenir en compte i com enfrontar-se al mur per evitar problemes d'última hora.

Ha estat una xerrada de gran utilitat amb la qual l'alumnat ha pogut recollir molts trucs que segur que aplicaran en el seu projecte mural. Moltes gràcies, Ele!