Claudia Ceciliano autora del cartell Festes de Maig 2024

 

Aquest divendres 8 de març s’ha fet la roda de premsa per a fer públic el que serà el cartell oficial de les Festes de Maig de Badalona 2024. Claudia Ceciliano és l’alumna del CFGS de Gràfica Impresa que ha tingut la sort de ser triada com a guanyadora del concurs, d’entre les 46 propostes presentades.

L’acte ha tingut lloc a l’edifici municipal El Viver i ha estat presidit per la regidora de l’Àrea d’Educació i Cultura, Vanesa González. També hi ha assistit la guanyadora del 2n premi, Clara Campamar, alumna del CFGS d’Il·lustració. El tercer premi ha estat per a Guillermo Peláez, alumne d’ESDAPC, qui no ha pogut assistir a l’acte.

La regidora ha felicitat els guanyadors i ha agraït la col·laboració i implicació de l’escola considerant-la una pedrera de talent i creació que fa de Badalona un referent en el disseny i les arts.

L’obra recull alguns dels elements que conformen la festa com són el Dimoni, el mocador, el foc, la pirotècnia o les ones del mar i esdevindrà la imatge gràfica del cartell i de les aplicacions del Pla de Comunicació de les Festes de Maig que elabora l’Ajuntament de Badalona.

Moltes felicitats als tres!