Alumnes de l’escola participen a l’Art Experience del Crec Coworking

 

Les alumnes Silvia Hernández, del CFGS Tècniques Escultòriques, Mariona Hernández i Elisabeth Benito del CFGS Modelisme i Disseny ceràmic, acompanyades de la professora Mariona Sans, han participat a la Jornada d’Art Experience del Crec Coworking de Sabadell.

En aquesta convocatòria, dirigida als alumnes de 2n curs dels cicles formatius de grau superior d’arts plàstiques i disseny de qualsevol família professional, s’han d’enfrontar a un repte proposat per l’Empresa.

Els grups els formen alumnat de diferents especialitats i de diferents Escoles d’Art i, durant una única jornada de treball, han de generar propostes de solució al repte plantejat. La jornada conclou amb la presentació dels projectes pels diferents grups, on l’empresa selecciona les idees que considera que reuneixen de manera més efectiva els requisits.

Ha estat una jornada molt interessant i enriquidora per a tots i totes!