Alumnes del CFGS d’Il·lustració creen Mural Col·laboratiu per a l’Escola Jungfrau de Badalona

L’alumnat del segon curs del CFGS d’Il·lustració han culminat un projecte significatiu en el marc del seu mòdul de projectes, amb la creació d'un mural per a l'Escola Jungfrau de Badalona. Aquesta iniciativa ha estat el resultat d'un procés col·laboratiu entre els i les alumnes, amb un enfocament en la representació dels valors fonamentals de l'escola primària.

El mural, que destaca per la seva temàtica infantil i colors vius, ha estat creat amb l'objectiu de reflectir els valors que defineixen l'Escola Jungfrau. Així doncs, els alumnes han procurat plasmar els principis d'una escola verda, la diversitat, la proximitat i l'essència de l'escola catalana.

Un dels aspectes més destacats d'aquest projecte és la seva naturalesa col·laborativa. Els estudiants han treballat de forma conjunta per conceptualitzar i executar el mural, posant en pràctica les seves habilitats artístiques i fomentant la cohesió del grup.

El resultat final del mural ha estat acollit amb entusiasme per part de la comunitat educativa de l'Escola Jungfrau. El treball de l’alumnat, amb el Miquel Alomar al capdavant com autor de la il·lustració escollida, ha capturat l'essència de l'entorn escolar i ha transmès un missatge positiu i inspirador a l’alumnat i als membres del personal.

Aquesta col·laboració entre el CFGS d'Il·lustració i l'Escola Jungfrau no només ha proporcionat una oportunitat d'expressió artística als estudiants, sinó que també ha enriquit l'ambient educatiu de l'escola primària amb una obra que promou valors fonamentals i la creativitat.