Jornada Art Experience One Life

Alumnes del CFGS de Gràfica Impresa i del CFGS d’Animació han participat a la Jornada d’Art Experience One Life de Canet de Mar. La jornada ha tingut lloc al CRTTT i ha comptat amb la participació de 33 alumnes provinents de 8 Escoles d’Arts Plàstiques i Disseny d’arreu de Catalunya.

Durant un matí, els i les participants, agrupats/des en 5 equips formats per alumnes de perfils variats i que no es coneixien, s’han hagut d’enfrontar a un repte proposat per l’Ajuntament de Canet de Mar. En aquesta ocasió, el repte ha consistit en dissenyar el cartell de la 16a edició de la Fira Mercat Modernista i en la creació d’un element distintiu que transmetés l’essència i la personalitat pròpia d’aquest esdeveniment.

La jornada ha conclòs amb la presentació per part de cada equip de les seves propostes i la valoració dels resultats ha anat a càrrec de les regidores de Promoció Econòmica, Turisme i Educació i de les tècniques de les àrees implicades de l’Ajuntament i d’un representant del Departament d’Educació.

L’alumna de l’Escola d’Art Pau Gargallo Carla Lidón ha format part del grup que ha rebut el reconeixement per la seva proposta de disseny del cartell i l’alumna Eva Ros el reconeixement per la seva proposta d’element distintiu.

Moltes felicitats a tots i totes les participants per la feina feta i, en especial, als grups reconeguts!

Cartell guanyador
+ informació: Ajuntament de Canet de Mar