Visita a l’Accademia di Belli Arti di Frosinone

 

Visita a l’Accademia di Belli Arti di Frosinone

Les professores Maria Núñez i Míriam Ventura van visitar l’Accademia di Belli Arti di Frosinone del al en el marc del programa ERASMUS + del 15 al 19 d’Abril de 2024 . A continuació ens fan una breu explicació de la seva mobilitat de formació: "D' Erasmus a Itàlia vam poder gaudir de dues experiències molt interessants.La primera va ser assistir a una classe  d'escenografia del professor Umberto di Nino. El professor donava instruccions  de tots els elements que s'han de tenir en compte quan s'aixeca el teló. La segona, gaudir  de la celebració dels 50 anys d'història de l'Accademia di Belli Arti di Frosinone oferint una jornada de portes obertes. Tenien l'escola preparada per acollir a  tothom que la volgués  conèixer. A cada estança, racó  i passadissos  es veien  mostres  de totes les arts que en ella s'hi desenvolupen. Alumnes i professors , vestits amb una samarreta commemorativa acompanyaven als visitats i els explicaven amb tot detall cada un dels cicles."

The teachers  Maria Núñez and Míriam Ventura visited the Accademia di Belli Arti di Frosinone in the frame of the ERASMUS + program from 15 to 19 April 2024 . Below is a brief explanation of their training mobility: "During our Erasmus mobility in Italy we were able to enjoy two very interesting experiences. The first one was attending a scenic design class by professor Umberto di Nino. The professor gave instructions on all the elements that must be taken into account when it’s time to raise the curtain. The second one was celebrating the 50 years of history of the Accademia di Belli di Frosinone. They had the school ready to welcome everyone who wanted to meet it room, corner and corridors you could see samples of all the arts that are developed there. Students and teachers, dressed in a commemorative shirt, accompanied the visitors and explained each of the cycles in detail."

Més informació / More information: https://www.lma.lv/en