El cartell de Patricia Chaparro representarà el Filmets 24

Com cada any, els alumnes del CFGS d’Il·lustració, participen en el concurs per a la creació del cartell del Festival Filmets. Enguany, l’alumna Patricia Chaparro, ha estat la guanyadora per a la 50a edició del festival. El cartell es podrà veure a les banderoles i tots els suports comunicatius del festival, que se celebrarà del 18 al 27 d’octubre.

La seva obra vol ser un homenatge al passat, present i futur del festival, en el seu 50è aniversari, tot mostrant el caràcter festiu d’aquesta edició. El cartell vol representar la història del festival i la connexió emocional que uneix les diferents generacions tant davant com darrere les càmeres.

Fundat el 1969, Filmets és el festival de curtmetratges més antic de l’estat espanyol i, per celebrar els seus 50 anys, aquest any se sumen dos espais de projecció i més presència als carrers de la ciutat.

Moltes felicitats, Patricia!