Visita estudi Onionlab

Aquest mes maig, els alumnes de 1r del CFGS de Gràfica Interactiva, des de la matèria d'Història de la imatge audiovisual i multimèdia, van visitar l’Estudi Onionlab i l’exposició Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual 1980-2003 del Museu del Disseny de Barcelona.

Onionlab és un estudi multidisciplinar ubicat a Barcelona, creador de productes interactius, especialitzat en la producció d'espectacles audiovisuals i experiències immersives. Va ser un plaer ser rebuts per Aleix Fernández, director i cofundador de l'estudi amb Jordi Pont, que ens va fer una motivadora visita comentada sobre els trets característics d’Onionlab i dels seus projectes més rellevants, per acabar amb una sessió de preguntes per part dels alumnes. Moltes gràcies a l'Aleix i el seu equip per fer-ho possible! Ha estat una experiència fantàstica!

Tot seguit, vam traslladar-nos al DHUB, on els alumnes entraren en contacte amb el disseny gràfic dels anys ’80 fins a principis del 2000, a través de la interessant mostra comissariada per Raquel Pelta.