Masterclass amb Josep Roig Boada

Els alumnes dels Cicles d'Animació i Còmic i d'ESDAP Campus Pau Gargallo van assistir recentment a la Masterclass realitzada per Josep Roig Boada dintre el marc del FILMETS Badalona Film Festival.

El festival internacional de curtmetratges Filmets de Badalona ha arribat aquest any a la 44a edició amb un total de 220 pel•lícules, amb 26 produccions catalanes i sis originàries de la mateixa ciutat de Badalona i amb Itàlia com a país convidat.

Els alumnes van poder assistir a la Sessió Filmets Campus, on es mostrava una selecció especial de curtmetratges per escoles, i a la Masterclass realitzada per Josep Roig Boada.

Josep Roig és músic, compositor, productor musical i enginyer de so de Temps Record, i va parlar de la importància de música en l'àmbit audiovisual.
La seva activitat ha estat, majoritàriament, la composició de bandes sonores per cinema i sèries per a TV i d’animació, treballant per productores com Neptuno Films, D’Ocon Films, Universal, Sauthern Star, TV3, TVE i TF1. També ha treballat per a curtmetratges, audiovisuals i teatre.