CFGS Il.lustració · Ma Solitude. Sara Masià

  • Nom del projecte: Ma Solitude
  • Autor: Sara Masià Bertran
  • Estudis: Cicle Formatiu Grau Superior Il·lustració
  • Curs: 2017/18

Aquest projecte creix al voltant de la diferenciació conceptual i personal entre la soledat i la solitud, centrant-se en la darrera. És així com sorgeix una sèrie d’onze il·lustracions que la representen, acompanyades per textos de reconeguts autors i pensadors, i tot el conjunt desat dins d’un packaging a mode de caixa.

La solitud és sinònim d’auto coneixement i de consciència d’un mateix i per tant s’allunya de qualsevol connotació negativa que se li pogués atribuir. Evidenciant aquesta atmosfera introspectiva, les il·lustracions realitzades guarden una forta càrrega poètica i simbòlica, càlida i íntima. Totes elles han estat realitzades en llenços amb tècnica mixta (acrílic, gouache, pastel, llapis de grafit i en ocasions monotípia i carbonet); tanmateix el projecte final consta de reproduccions digitals, mantenint la textura tàctil que ofereix el paper conjuntament amb la visual del llenç.