CFGS Còmic · Ballo in fa diesis minore. Ricardo Micoli

  • Nom del projecte: Ballo in fa diesis minore
  • Autor: Ricardo Micoli
  • Estudis: CFGS Còmic
  • Curs: 2017/18
Quan vaig començar a pensar el projecte final per completar el cicle de còmic, em vaig trobar perdut en diverses idees que havia tingut al llarg de tot l'any. Totes em semblaven molt bones per desenvolupar un relat gràfic i em costava triar entre elles.
Davant el dubte vaig decidir a la fi dedicar el meu temps a un dels tòpics més consolidats de la novel·la gràfica, uns dels temes mes desenvolupat pels dibuixants de còmic de totes les èpoques: l'autobiografia.
La meva autobiografia es titula "Ballo in Fa diesis Minore", que és el títol d'una cançó d'un cantautor italià dedicat a la música del renaixement i medieval: Angelo Branduardi.