Estudiants de l’Escola EKA presenten els seus portafolis

Kadri Räis, Kristel Kärdi, Anette Aas, Elin Matikainen, Nastia Makinova and Patrick Janicki:

El passat dimarts 22 de març de 2022 alumnes i professors de la Estonian Academy of Arts (Tallin) van visitar la nostra escola en el marc del programa ERASMUS. La Estonian Academy of Arts / EKA és un dels socis ERASMUS de l’Escola d’Art Pau Gargallo. Les professores de Ceràmica que ens van visitar –Eve Koha, Ene Raud-Mägi, Ingrid Allik, Kersti Laanmaa, Laura Pöld i Karin Kalma- es van acompanyar per un grup d'estudiants d'EKA. Aquesta visita va ser una bona oportunitat per a professors i alumnes per intercanviar informació sobre les seves institucions.

Un grup d'estudiants d'ambdues institucions van fer una presentació dels seus portfolis de Ceràmica. D'aquesta manera les alumnes Kadri Räis, Kristel Kärdi, Anette Aas i Elin Matikainen de l'Acadèmia d'Arts d'Estònia van fer una presentació d'EKA i van mostrar una selecció dels seus projectes personals. Després d'això, els alumnes Nastia Makinova i Patrick Janicki d'EA Pau Gargallo van fer una presentació dels seus projectes finals, que estan vinculats al trebal len curs en col·laboració amb l'empresa Frankfreak. Nastia va mostrar el projecte “Rainboom Unicorn” i Patrick el projecte “Your Woodoo ritual”.

Després, alumnes i professors van compartir un taller RAKU organitzat pels professors del departament de Ceràmica Dani Salinas, Vicent Roda i Silvestre Oliveras i amb la col·laboració d'alguns alumnes i l'exprofessora Mercè Tiana.

+ informació: Estonian Academy of Arts


Students from EKA and EA Pau Gargallo: Presentation of Ceramics portfolios

From Abroad 21 / 22: talks and lectures in English about Art and Design
Kadri Räis, Kristel Kärdi, Anette Aas, Elin Matikainen, Nastia Makinova and Patrick Janicki:

Presentation of Ceramics portfolios

Tuesday 22th March 2022 at 10:00. Room 9

Last Tuesday  22th March 2022 students and teachers from the Estonian Academy of Arts (Tallin) visited  the Escola d’Art Pau Gargallo de Badalona (Barcelona) within the framework of the ERASMUS program. Estonian Academy of Arts / EKA is one of EA Pau Gargallo ERASMUS partners. The Ceramics teachers who visited us –Eve Koha, Ene Raud-Mägi, Ingrid Allik, Kersti Laanmaa, Laura Pöld and Karin Kalma- were joined by a group of EKA students.This visit was a good oportunity for teachers and students to exchange information about their institutions.

A group of students from both institutions made a presentation of their Ceramics portfolios. In this way the students Kadri Räis, Kristel Kärdi, Anette Aas and Elin Matikainen from the Estonian Academy of Arts made a presentation of EKA and showed a selection of their personal projects. Afterwards the students Nastia Makinova and Patrick Janicki from EA Pau Gargallo made a presentation of their final projects, which are linked to the work in progress in collaboration with the company Frankfreak. Nastia showed the project Rainboom Unicorn and Patrick the project Your Woodoo ritual.

Afterwards  students and teachers shared a RAKU workshop organized by the teachers of  Ceramics department Dani Salinas, Vicent Roda and Silvestre Oliveras and the collaboration of some students and the former teacher Mercè Tiana.

+ information: Estonian Academy of Arts