Experiència ERASMUS a la University of Arts in Belgrade

Després d’haver realitzat una mobilitat ERASMUS a la University of Arts in Belgrade (Sèrbia) els professors Manel Clemente, Santi Erill i Carles Torné van fer una presentació oral de la seva experiència.

L’objectiu de la seva visita era impartir una xerrada sobre fotografia contemporània a l’estat espanyol i una presentació sobre patrimoni memorial commemoratiu  de la Guerra Civil Espanyola a Catalunya. De forma paral·lela un altre objectiu d’aquesta mobilitat era conèixer la Faculty of Applied Arts d’aquesta universitat per tal de compartir possibles projectes internacionals. Durant aquest semestre l’alumna d’aquesta facultat Sofija Stojanovic està realitzant una mobilitat ERASMUS al Departament d’Animació de la nostra escola. Durant el mes d’Abril 2022 la professora d’aquesta universitat Julijana Protić ens visitarà per impartir una conferència sobre escultura modular.

+ informació: Visita a la University of Arts in Belgrade
University of Arts in Belgrade

About our ERASMUS experience at the University of Arts in Belgrade

From Abroad 21 / 22: talks and lectures in English about Art and Design

Manel Clemente, Santi Erill and Carles Torné:

About our ERASMUS experience at the University of Arts in Belgrade

Talk in Catalan
Wednesday 6th April 2022 at 14:00
Room 12

After coming back from their ERASMUS mobility at the University of Arts in Belgrade (Serbia) the teachers Manel Clemente, Santi Erill and Carles Torné made an oral presentation of their experience.

The purpose of their visit was to give a talk on Contemporary Photography in Spain and a presentation on Memorial Heritage commemorating the Spanish Civil War in Catalonia. At the same time, another goal of this mobility was to get to know the Faculty of Applied Arts of this university in order to share possible international projects. During this semester, the student from this faculty Sofija Stojanovic is carrying out an ERASMUS mobility in the Animation Department of our school. In April 2022 the teacher of this university Julijana Protić will visit us to give a lecture on modular sculpture.

+ information: Visita a la University of Arts in Belgrade
University of Arts in Belgrade