I Jornades de còmic Pau Gargallo

Els dies 12 i 13 d’abril s’han celebrat les primeres Jornades de Còmic de l’Escola d’Art Pau Gargallo, en les que alumnes i visitants han pogut gaudir de varies activitats relacionades amb el món de la narrativa gràfica.

Pels matins els alumnes de l’assignatura optativa “Guió i estructura narrativa” han participat en el taller “Del guió al dibuix”, impartit per Pedro Espinosa.

El dia 12 per la tarda hem gaudit de la masterclass de l’autora Genie Espinosa.

El dia 13, a càrrec de la Llibreria Abacus i Norma Editorial hem assistit a la xerrada de Toni Benages i Rubén Pellejero sobre Corto Maltès, el llegendari personatge de còmic creat per Hugo Pratt, a l’Espai Betúlia.

Paral·lelament, a l’escola hem tingut una exposició de pàgines de còmics de Toni Benages, l’exposició itinerant de Ccoomics amb treballs d’ex-alumnes de l’escola i altres escoles d’art i una vitrina expositiva amb àlbums publicats de Rubén Pellejero, Toni Benages, Genie Espinosa i Pedro Espinosa.

Durant les jornades, hi ha hagut paradetes a l’escola on l’alumnat del CFGS de Còmic ha pogut mostrar i vendre la seva obra, a més d’una parada de còmics a càrrec de la Llibreria Saltamartí.

Han estat dos dies plens d’activitats que esperem que es puguin repetir el proper curs!