L’Escola participa a la Fira Connect’Art

Aquest dissabte 25 de novembre, l’Escola ha participat a la 10a Fira de joves creadors i creadores de Badalona, Connect’Art. La Fira dona l’oportunitat a la gent jove de la ciutat de donar a conèixer, exposar i vendre la seva obra.

En l’esdeveniment tant alumnes, exalumnes i professorat de la nostra escola hi hem participat de diverses maneres. L’alumnat dels CFGS d’Il·lustració i del CFGS de Còmic exposant i venent els seus treballs en una parada conjunta; altres alumnes i exalumnes muntant la seva pròpia parada, Sergi Bastida pintant un mural en viu i el professorat del CFGS de Ceràmica i Escultura impartint un taller de ceràmica i d’iniciació al torn per a tots aquells i aquelles que han volgut provar l’experiència. El dia ha acompanyat i la jornada ha estat un èxit de públic i molt enriquidora per a tots i totes les que hi hem participat. Des d’aquí volem agrair a tot l’alumnat, professorat, visitants i, sobretot al Badiu Jove i l’Ajuntament de Badalona, per a fer-ho possible.