Acte lliurament premis ICSSL

El passat 5 de juny va tenir lloc el Lliurament de premis "La prevenció un valor segur” del programa Talent Creatiu i Empresa 2023-24 que promou el Departament d’Educació. L’ICSSL hi va participar proposant la realització de treballs relacionats amb la Prevenció de riscos laborals, dins de quatre modalitats artístiques. Els grups de 1r curs del CFGS de Gràfica Interactiva i el de 2n curs del CFGS d’Animació de l’Escola d’Art Pau Gargallo hi van participar en la modalitat d’espots i vídeos i tres grups d'alumnes van rebre mencions:

>> Ray Lanxin Juárez, Deisy Loachamin, Oscar Lopez i Lluis Arjuna.
>> Eloy Gómez, Mbomio Ona, Laura Motos i Elizabeth Kurç, amb l'ajuda de l'Anna Pyzik, amb el curt “Caution Man”.
>>  Aneta Fazleeva, Yaiza Povea, Irune Cano i Francesca Ubillus amb el curt “40 metres sobre el cel”.

L'esdeveniment va animar molt l'alumnat, ja que sempre és d'agrair que se'ls reconegui la feina feta i l'experiència, en conjunt, va estat molt enriquidora.