Premis Concurs pel Cartell de Festes de Maig Badalona 2018

Premis Concurs pel Cartell de Festes de Maig Badalona 2018

El passat 14 de Març es va celebrar l'acte de lliurament dels Premis del Concurs pel Cartell de Festes de Maig de Badalona 2018. El jurat va escollir com a cartell guanyador el realitzat per Sandra Fernández, alumna de 2n de Gràfica Impresa.
Van resultar finalistes també els cartells d'Alberto Delgado, de 2n de Gràfica Impresa, i de Gisela Neira, alumna de 2n d'ESDAP. L'alumnat de l'escola va escollir per votació popular el cartell de Marc Espinar.

El cartell guanyador s'inspira en el concepte de dimoni femení i mostra una composició vertical on entre la tipografia podem veure el rostre d'una noia. Amb el vermell com a color predominant pretén ambientar tota aquesta composició i superposició fotogràfica amb el món del dimoni. Per l'autora la dona esta agafant un paper molt important a l'actualitat i ho ha volgut reflectir també en el meu cartell.