“El món dels superherois a l’actualitat”

Conferència a càrrec de Gonzalo Quesada Gómez

Dilluns 16 d'abril 15:30h a l'aula 5

Gonzalo Quesada és traductor especialitzat en còmic. Ha traduït tot tipus de còmics però  sobretot de gènere superheroic. El seu primer treball com a traductor de còmics va ser la sèrie “Calvin & Hobbes” de Bill Watterson, publicada por la Colla de la Pessigolla i guardonada amb el Premi del Saló del Còmic de Barcelona a la Millor Historieta Estrangera el 1991. També és Premi del Saló del Cómic al millor Fanzine per “U, el hijo de Urich”.

Ha treballat per Marvel, DC, Astiberri, Planeta DeAgostini, Panini, Regne de Cordelia, Valdemar, L'Esfera dels Llibres, Dolmen...i per les seves mans han passat i segueixen passant Hulk, Thor, Capità Amèrica i Pantera Negra entre altres, i en alguna ocasió Spiderman, Superman o Batman.

La temàtica de la conferència es basa en fer conèixer el món i la cosmogonia del còmic de superherois, la tasca d’adaptació i les sortides laborals que existeixen en aquests camp.