Exposició Cavall Fort

Fins al 20 de juliol podreu veure a l’Espai Betúlia de Badalona l’exposició “Cavall Fort. Portades a dojo”, realitzada conjuntament per Edicions Cavall Fort i l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona.

A través de la reproducció de gairebé dues-centes cinquanta portades de Cavall Fort, l’exposició ens convida a fer un recorregut per la il·lustració del nostre país des de l’any 1961 fins a l’actualitat. A aquest ventall d’il·lustradors s’hi han afegit un grup d’alumnes de l’Escola Pau Gargallo amb la creació de portades que tenen com a motiu poemes que en el seu dia també van sortir publicats a la revista.

L’exposició s’inaugurarà el dimarts 8 de maig a les set del vespre. Ens agradaria molt que ens hi poguéssiu acompanyar.

Més informació: espaibetulia.cat

Cartell exposició