Exposició Herència

Dimarts 9 d'octubre a les 19h s'inaugura l'exposició Herència, homenatge a Jordi Cuyàs a la Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme de Badalona

L’exposició, organitzada per l'EASD Pau Gargallo i comissariada per  Irene Figueres de Toro i Carla Flores Terol, alumna i exalumna de l'escola, és un recull d’obres realitzades per alumnes, exalumnes, professors i companys de feina que realitzen un retrat personal i un homenatge a la figura de Jordi Cuyàs.

"Una herència és tot allò que queda a la família i amics quan algú ens deixa, i Herència és tot allò que ens ha deixat als alumnes, exalumnes, professors i companys de feina; una gran família amb un únic vincle, en Jordi. Aquesta herència és una empremta, un rastre perenne que tenim en comú, que és present en l’imaginari de tots nosaltres i que es reflecteix en forma d’imatge en la feina de tots, ja que com a tutor i professor, va ser el nostre primer company de viatge i primer contacte amb el món de l’art i el disseny, i inevitablement una part seva habitarà sempre en nosaltres.

Herència, es planteja com un recull de totes les obres rebudes sota l’única premissa de realitzar un retrat personal, sense restriccions de tècnica, temàtica ni suport, retre homenatge a la seva figura i trajectòria professional, però sobretot parlar de l’empremta que ha deixat. Resultant en una mostra eclèctica de records, retrats figuratius i abstractes, animacions, composicions tipogràfiques i instal·lacions que reconstrueixen aquestes empremtes individuals en una ànima molt present, la marca Cuyàs, que encara viva habita en tots nosaltres."

Irene Figueres de Toro i Carla Flores Terol

Dates

Del 9 al 28 d’octubre de 2018

Horari

de dimarts a divendres 16.00-20.30

dissabtes 11.00-14.00 i 16.00-20.30

diumenges i festius 11.00-14.00

Entrada lliure. Oberta a tots els públics

Adreça

Sala Josep Uclés - Centre Cultural El Carme

C/ Francesc Layret 78-82

08911 Badalona

 

Podeu veure l'entrevista realitzada al professor  Manel Clemente i a les dues comissaries: la Irene i la Carla (a partir de 1h 30')