CFGS Animació · Crat. Ariadna Claramunt

  • Nom del projecte: Crat
  • Autor: Ariadna Claramunt
  • Estudis: CFGS Animació
  • Curs: 2018/19

La història es basa en una situació viscuda per un grup de tres rates totalment similars entre elles, les quals en mig de l'obscuritat interactuen de diferents maneres amb un fanalet encès per una espelma. Cada una d'elles viurà la seva pròpia experiència amb la seva petita història, fent que finalment les tres històries s'acabin connectant a causa de les diferents accions comeses per cadascuna d'elles.
Al final les tres protagonistes acabaran vivint una experiència mútua, que les farà reflexionar sobre la importància de l'efecte que tenen els nostres actes sobre els altres i sobre la importància que hauríem de donar al compartir si no volem perdre-ho tot.

 

Crat