CFGS Gràfica Impresa · Vida Festival. Alberto Delgado

  • Nom del projecte: Vida
  • Autor: Alberto Delgado
  • Estudis: CFGS Gràfica Impresa
  • Curs: 2018/19

Vida Festival és un festival de música que se celebra l'últim cap de setmana de juny a Vilanova i la Geltrú. La seva primera edició va tenir lloc el 2014 i té la seva seu central a la Masia Cabanyes, encara que també es realitzen actuacions en altres espais de la ciutat.
Els quatre conceptes base d'aquest festival són el MAR, la NATURA, la LLUM i l’ART i per això, dóna molta importància a la seva atmosfera, concretament al bosc on es troba, fins al punt que el mateix festival li ha posat de nom "El bosc encantat".
Aquesta proposta tracta els temes de la natura i la vida i pretén representar l'atmosfera del Vida Festival utilitzant el concepte d'un bosc màgic.
La base d'aquesta gràfica rau en utilitzar la flora i la fauna - concretament els insectes - per crear una atmosfera etèria, similar a l'ambient nocturn que ofereix el festival i amb un toc més fantasiós.
Aquest concepte es reforça amb una paleta de colors vius i estridents molt saturats juntament amb un contrast de foscos. Aquesta combinació d'elements pretén crear una sensació de profunditat tant en els cartells com en les diferents aplicacions.