Visita al showroom Matter i presentació del premis Habitàcola 2018

El passat dijous 30 de novembre els alumnes del Cicle d'Interiorisme van visitar l'espai Roca Gallery i el showroom de materials Matter.

Laura Ayuso, interiorista de Matter, ens va explicar les propietats i característiques dels diferents materials i ens va mostrar les últimes tendències en paviments i revestiments ceràmics, parquets i elements de bany.

Després d'aquestes visites, vam assistir a la presentació del Premis Habitàcola 2018, organitzats per ArquinFAD. La presentació es va realitzar a la botiga de mobiliari Minim i va comptar amb una conferència a càrrec de Roberto Soto, fundador i president de Aclebim (Associació de Professionals de Biblioteques Mòbils) i d'Antoni Rosselló, dissenyador industrial.

Els Premis Habitàcola són un concurs adreçat a estudiants del sector de l'arquitectura, el disseny i l’interiorisme, que té l'objectiu de difondre la importància de la creativitat, el compromís social i el rigor professional entre els organismes i la població en general, donant suport i promovent noves iniciatives, nous plantejaments i nous talents emergents.

En aquesta edició es planteja una reflexió sobre els espais de lectura i de promoció de la lectura a l’espai públic, Lectures de(l) bibliobús, sobre la base d’una realitat que ja existeix i que mereix una resolució satisfactòria i definitiva: les parades de bibliobús i el seu entorn.

Més informació:
http://arquinfad.org/premishabitacola/xxx-premis-habitacola-lectures-del-bibliobus/