Enric Escolà bronze als premis Laus 2017

El projecte es defineix com una campanya de conscienciació duta a terme per la societat civil, que pretén traslladar a la resta de la població i a les institucions la necessitat imperant de la recuperació de la memòria històrica.

Per a la comunicació gràfica he creat una tipografia inspirada en els caràcters emprats en el cartellisme de la guerra civil, la ‘Parti Sans’. Una tipografia display, sanserif, molt compacta, amb la qual, a partir de les seves dos versions: Regular i Alternate, permet combinar els caràcters per crear els diferents titulars i ser el pilar central de la identitat al projecte.

La campanya ideada, es basa en una jornada on hi tindran lloc actuacions musicals, xerrades i que consta d’un mural participatiu, en el qual, els assistents podran plasmar-hi els noms de les persones encara desaparegudes gràcies al ‘Lletraset’ que la organització proporcionarà.