Visita a l’exposició “Després de la fi del món”

Els alumnes de 1r de Batxillerat van visitar l’exposició sobre el canvi climàtic Després de la fi del món, del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, com a activitat del trimestre dedicat a l’impacte humà en el medi ambient en la matèria de Ciències per al Món Contemporani. Aquesta mostra la conformen vuit instal·lacions immersives que han concebut i elaborat creadors de diversos països. Una part d’aquestes instal·lacions tracten del nostre present, mentre que la resta mostren una projecció de la vida al nostre planeta al voltant de l’any 2050, en què el món hauria d’haver experimentat la transició de les energies fòssils a les renovables. Així, l’atractiu de l’exposició visitada consisteix en la combinació d’una base científica amb un tractament artístic.