Maria Moll, per sempre entre nosaltres

El passat dijous 22 de Febrer de 2018 alumnes i exalumnes, professors i exprofessors de la nostra escola vam compartir una jornada d’homenatge a la nostra estimada MariaMoll en companyia dels seus familiars.

L’entrada de l’escola, decorada durant les darreres setmanes amb motius inspirats en algunes de les seves obres i la intervenció efímera del vestíbul, preparada expressament per la jornada pels nostres alumnes sota la coordinació del nostre company Miquel Aregay,van ser el marc ideal per retre-li aquest sentit homenatge.

L’acte va estar protagonitzat per un taller d’estampació en serigrafía a càrrec de la nostra companya Alícia Ferre, que va aplicar sobre bosses de roba dues de les il·lustracions que la Maria Moll havia creat per la empresa Pou Nou de Menorca. La recaptació de la venda d’aquestes bosses es destinarà com a donatiu a una organització de lluita contra el càncer.

De forma paral·lela vam compartir un sopar a peu dret que va comptar amb una exquisita fideuà preparada pel nostre company Vicent Roda.

La jornada va contemplar un emotiu missatge de record a la Maria Moll, llegit per la nostra companya Mercè Martínez. Tot i haver-nos abandonat, la seva inesgotable energia i la seva contagiosa vitalitat quedaran per sempre entre nosaltres.