Premis Projecte “Talent Creatiu i Empresa”

Martin Delgado i Ayelen Strasser, guanyadors del Projecte Talent Art de l'empresa Ceràmiques Marcó

El passat dimecres 9 de maig de 2018 es va celebrar el lliurament de Premis de les empreses participants en al Projecte “Talent Creatiu i Empresa” del Departament d'Ensenyament.

L'acte es va dur a terme dintre la IV Jornada d'art i disseny: de l'escola a l'empresa realitzada a l'espai Cosmocaixa de Barcelona.

L'empresa Ceràmiques Marcó va guardonar amb el 1r Premi Martin Delgado i amb el 2n Premi Ayelen Strasser, tots dos alumnes de la nostra escola del Cicle Superior de Modelisme i Disseny Ceràmic.

Projecte "Arumes" de Martin Delgado

Una forma abierta ya con intenciones de querer cerrarse inaugura el desarrollo, inquieta pero permanente como las olas  del océano en continuo movimiento. En un punto consigue estrecharse hasta simular una gruta; el olor no está aprisionado, pero si ocluido en una forma angosta y semi-cerrada. La gruta se cierra en una  cueva haciéndose evidente que la idea controla a la funcionalidad con la intención de dirigir los olores.

Projecte “ORIGAMI”: l'art de plegar paper d'Ayelen Strasser

Aquest projecte esta inspirat en la papiroflèxia, una art educativa en que es desenvolupa la creativitat. Aquests bols i plats estan realitzats a partit de planxes plegades, s'acaben amb uns esmalts confeccionats per a la ocasió per l'interior i mantenen el blanc de la porcellana per l'exterior per evocar el paper de la idea original.