Seminari Grangel Studio

29 i 30.04.19 17:30h

Creativitat en el món de l'animació, el visual development: character design i concept art per produccions de llargmetratges d'animació

El seminari sobre Visual Development per al Llargmetratge d’Animació mostra detalladament la tasca realitzada pel departament de Creació de Personatges i el departament d’Art, tots dos departaments essencials per a crear el desenvolupament visual en el producte, el segon aspecte més important en la producció després del guió.

El seminari té com a objectiu fonamental mostrar i donar a conèixer com és el desenvolupament visual en la preproducció, departaments que el componen, jerarquia, funcions i interaccions d’altres departaments, des d’un principi partint del guió.

 

Jordi Grangel és codirector de Grangel Studio, empresa barcelonina especialitzada en el Disseny de Personatges i Direcció d'Art en el Cinema de llargmetratge d'Animació des de l'any 1990.

Des de llavors ha participat en més de vint projectes internacionals, títols com "El Príncep d'Egipte", "Spirit el Corcel Indomable", "Madagascar", "La Núvia Cadàver", "Kung-Fu Panda", "Com ensinistrar un Drac "," Pirates! "o el" Hotel Transilvania ", oferint la seva tasca a algunes de les més prestigioses empreses del sector, Universal Pictures, Warner Bros, DreamWorks Animation, Sony Animation, Paramount, Laika Entertainment, Amblin, Aardman, Fox.

El prestigi i reconeixement de l'obra realitzada per Grangel Studio traspassa les barreres de l'àmbit de l'animació, sent mostrat en exposicions d'alguns dels més importants museus i espais d'art tals com el MoMA (The Museum of Modern Art) a Nova York, LACMA (Los Angeles County Museum of Art), The Seoul Museum of Art a Corea, ACMI (The Australian Center for the Moving Image) a Melbourne, La Cinematheque Francaise a Paris, The TIFF / Bell Lightbox a Toronto, Es Baluard (Museu de art Modern de Palma de Mallorca), Museu Arocena de Torreón (Cohauila) a Mèxic i a l'Exposició Universal de Xangai 2010 al pavelló d'Espanya.

A més de la seva tasca en producció Jordi Grangel ha impartit lectures, seminaris i cursos sobre la creativitat aportada per l'Estudi Grangel al Cinema d'Animació dels últims 29 anys en nombroses universitats.

+ informació: www.grangelstudio.com