Mobilitat ERASMUS de professors a l’Accademia di Belli Arti di Brera, Milano (Italia)

Els professors Abel del Castillo i Dani Seguí van visitar del 20 al 23 de Març l’Accademia di Belli Arti di Brera, Milano  (Italia) dintre el marc del programa ERASMUS +.

Com a amfitrió van tenir al professor d’edició Carlo Tombola de l’Accademia de Brera que els va acollir a l’edifici Brera 2 durant tota la seva estada.

La visita es va estructurar en dues sessions: La primera sessió va ser una presentació a càrrec dels professors Dani Seguí i Abel del Castillo davant els alumnes d’audiovisuals de l’Accademia on van presentar les institucions ESDAP Catalunya, EASD Pau Gargallo i el cicle d’animació de la nostra escola.

La segona sessió va ser un workshop també impartit pels mateixos professors on es convidava als alumnes a fer un taller de cut-out i pixilació amb col·laboració de les dues entitats.

"ANIMATION WORKSHOP: about a creative toast " és un projecte desenvolupat dins els estudis d’animació pels professors de la nostra institució Abel del Castillo i Dani Seguí i que pretén ser un intercanvi cultural entre alumnes de Badalona i Milà. Com a nexe van utilitzar dos objectes que tinguessin en comú les dues ciutats i el resultat va ser un “Brindis creatiu” amb les ampolles de licor: Anís del mono (Badalona) i Ramazzotti (Milà).

En breu es facilitarà l’enllaç on podreu trobar la feina feta pels alumnes d’animació de les dues institucions.

Aquesta mobilitat sorgeix per la necessitat del Cicle Superior d’Animació de l’Escola Pau Gargallo de Badalona d’ampliar les destinacions  ERASMUS relacionades amb la formació en animació. També creiem positiu l' idioma (italià) i el clima del país acollidor perquè sigui atractiu pels futurs alumnes que vulguin visitar l’escola de Brera.