Taller d’edició de tipografia digital a càrrec de Gina Serret

07 i 14.05.19  19.00h  Aula 10

Aquest mes de maig i dins l'assignatura de Disseny Tipogràfic de segon curs d'ESDAP Campus Pau Gargallo comptem amb la participació de la dissenyadora Gina Serret que des de la seva experiència ens explicarà com gestionar el disseny digital de lletres.

Gina Serret és dissenyadora gràfica i amant de la cal·ligrafia, el lettering i la tipografia, disciplines en les quals s'ha estat formant des de 2011, quan va obtenir el Màster en Tipografia Avançada a EINA (Barcelona) i assistint més tard, el 2015, al primer Curs General de Cal·ligrafia d'aquesta mateixa escola. La seva passió per la cal·ligrafia i la retolació la va portar a establir-se com a dissenyadora freelance especialitzada en aquestes disciplines i des del 2016 també ensenya tipografia, lettering i cal·ligrafia a diverses escoles de Barcelona i rodalies. L'estiu de 2018 va acudir al Curs intensiu de Tipografia TypeParis, on va obtenir diploma amb distinció, i actualment forma part també del seu equip instructor.

Dirigit a alumnes de 2n curs d'ESDAP Disseny Gràfic.

Més informació: www.ginaserret.com