Exposició Retorns

Alumnes de Gràfica Impresa ens parlen de la professió

L’exposició Retorns que acull el vestíbul de l’escola és el recull de 7 conferències impartides per exalumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo, concretament de l’especialitat de Disseny Gràfic.

Aquest any, dintre l’assignatura de Projectes de 2n, els alumnes en curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Impresa havien de muntar una exposició al vestíbul de l’escola a partir de les 7 xerrades.

La xerrada de cada ponent es filmava, posteriorment se li feia una entrevista i se li demanava documentació gràfica i textual per a emplenar de contingut l’exposició.

Aquesta és la proposta escollida d’entre els 5 grups que varen treballar el projecte.

El testimoni dels exalumnes que expliquen la seva trajectòria professional, un cop sortits de l’escola, ha servit als alumnes d’enguany per enfortir-se. L’experiència ha estat molt positiva per a tots ells. Uns, amb trajectes d’anada i altres, de tornada. Passant el relleu, per a aquells que marxen aquest any, que algun dia puguin RETORNAR a explicar la seva història i els que ja fa temps que van marxar, no oblidin els seus orígens.

Montse Sayol
Júlia Cuyàs
Miquel Aregay
Professors de l’EASD Pau Gargallo