Nil Moraleda, alumne d’Il.lustració, autor del cartell de la 45 edició de FILMETS Badalona Film Festival

El cartell de la 45 edició de FILMETS Badalona Film Festival és obra de Nil Moraleda Zarzo, alumne de Grau Superior d’Il·lustració.

Tal i com va explicar l’autor a l’acte de presentació del cartell, el seu cartell vol “potenciar el caràcter internacional del festival, ja que hi apareixen nombroses siluetes de persones en actituds diferents però totes elles entrellaçades i agrupant-se al voltant del logotip de FILMETS”. “He volgut crear una imatge senzilla, però que desprengui la idea d’optimisme i alegria a l’hora d’anar a veure els curts de FILMETS. Crec que és un cartell molt diferent a les propostes d’altres anys, però que representa molt bé l’essència del que és el festival”.

A la presentació pública del cartell hi van assistir l’autor, Nil Moraleda; la seva tutora a l’escola, Georgina Alcàcer; i el conseller delegat de Badalona Comunicació, Josep Viñeta Balsells.

El cartell fet per Nil Moraleda Zarzo serà la imatge del festival i il·lustrarà tots els materials que conformen la imatge gràfica de FILMETS.

www.festivalfilmets.cat