Acte Inaugural Curs 2019-20

El passat 19 de setembre va tenir lloc l’Acte Inaugural del curs 2019-20 al Teatre Principal de Badalona.

El director de l’escola, Llogari Casas, va donar la benvinguda a l’alumnat i va desitjar un bon curs. A l’acte, va assistir-hi l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, que ens va parlar de la importància dels estudis artístics i el valor per a la ciutat de Badalona de tenir la nostra escola.

L’acte va comptar amb la presentació dels millors projectes finals del curs passat per part d’exalumnes i conferències a càrrec d’Albert Beorlegui.

Albert Beorlegui és llicenciat en Dret, Tècnic de Comunicació de l’Ajuntament de Matadepera i comentarista cinematogràfic. Durant 15 anys va ser director del programa cultural de Ràdio Sabadell La Caixa de Pandora i és coautor de diferents llibres de cinema. Actualment col·labora en diversos mitjans de comunicació entre els quals destaquen emissores com RAC 1 (“El basar de les sorpreses”, “No ho sé”), tot i que també ha col·laborat a Catalunya Ràdio (“El suplement”), Cadena SER (“El crepuscle dels déus”), o Onda Rambla (“El club del cinèfils impenitents”) entre d’altres. A la sessió de matí ens va oferir una conferència sobre “Els millors petons de la història del cinema” i a la sessió de tarda una altra sota el títol “Cinema i societat”.

Video acte inaugural