Taller d’expressió oral i corporal amb Germán Jurado

Taller d’expressió oral i corporal amb Germán Jurado
Coach expert en comunicació

Els alumnes del CFGS Projectes i Direcció d’Obres de Decoració treballaran el proper 11 de desembre tècniques i recursos per a la presentació projectes amb l'objectiu de dotar-los d'altres eines de comunicació per a les seves exposicions orals.

Els alumnes treballaran de forma experiencial com poder fer presentacions amb eines de Coaching, Teatre, Llenguatge corporal i Mindfulness per poder aplicar-les tant durant els estudis com davant clients a la seva pràctica professional.

German Jurado és coach expert en comunicació. Es defineix com curiós, inquiet i apassionat, amant de les persones i la comunicació i es dedica al Coaching des del 2013, acompanyant a tot aquell que vulgui fer de la seva vida, una vida millor.

11.12.19  Aula 15  18.00h a 21.00h