Suminagashi vers Il·lustració Tridimensional

La Carla Busquets ens parlarà de la seva trajectòria laboral, les seves il·lustracions, enquadernacions i llibres d’artista. La conferència anirà acompanyada d’un taller on els alumnes aprendran una nova tècnica d’origen japonès anomenada Suminagashi i realitzaran un prototip tridimensional per aplicar els papers estampats.

 

“La Carla Busquets (Barcelona, 1988), va cursar una llicenciatura en Belles Arts a la UB (2006-2010), i posteriorment es va especialitzar en el món del llibre, començant el CFGS en Arts del llibre a l’escola de disseny i art Llotja (2010-2011), i completant un màster en conservació-restauració de llibres i material d’arxiu al Camberwell College of Art, a Londres (2011-2013). Després de treballar en arxius i museus, entre ells l’Arxiu Nacional de Catalunya i The National Archives a Londres, a finals del 2017 va decidir obrir el seu propi taller-botiga a Barcelona sota el nom de La Frivé, un projecte que va néixer per poder reunir en un mateix espai l’art i la conservació de llibres, el dibuix i l’enquadernació, els tallers per compartir coneixements i l’amor pel paper.”

 

Dirigit a alumnes d'Il.lustració. 3 i 17 de març Aula 12 10h

Més informació: https://lafrive.com/