Cartell guanyador de Festes de Maig Badalona 2020

Aquest dimarts 3 de març s’ha celebrat l'acte de lliurament dels Premis del Concurs pel Cartell de Festes de Maig de Badalona 2020.

L’autora del cartell guanyador de les Festes de Maig de 2020 ha estat Silvia Sánchez Hiruela, estudiant de 2n curs del CFGS d’Il.lustració.

Els dos alumnes finalistes han estat Sebastián Gonzalez Toro, de 2n curs de Gràfica impresa, i Irene Fernández Vilasó, de 2n curs d’Il.lustració.

El jurat que ha triat el cartell de les Festes de Maig 2020 estava format per Helena Bayo, regidora d'Esports i Cultura de l'Ajuntament de Badalona, Bernat Barrachina, assessor departament de Comunicació Ajuntament de Badalona, Roc Oliveras, representant de la Comissió de Festes, Josep Martínez Ruzafa, dissenyador professional, Carla Flores, dissenyadora professional i exalumna de l’escola, i Marià Vilaró i Ingrid Marquès, professors de l'EASD Pau Gargallo de Badalona.

Paral·lelament, del 7 al 14 de febrer es va realitzar una votació popular entre l'alumnat, professorat i altres treballadors de l'Escola per triar el cartell de les Festes de Maig de Badalona que més agradava. Va resultar guanyador d'aquesta votació també la Silvia Sánchez Hiruela.

El cartell guanyador i els finalistes van ser presentats en un acte a l’escola que va comptar amb la presència de l’Helena Bayo, regidora d'Esports i Cultura de l'Ajuntament de Badalona, de l’autora del cartell guanyador, dels finalistes i de professors i alumnes participants al concurs.

Segons ha explicat la Silvia Sánchez “les Festes de Maig són per a totes les edats, estils i públics i per això he volgut deixar alguns temes a una banda: política, moviments socials, dimonis, etcètera. El disseny del cartell està fet amb plastilina perquè és un estil que agrada a tothom, on represento diversió, alegria, delicadesa, amb colors càlids, jugant amb una sèrie de petits detalls a les lletres per donar idees del que es fa a les festes com la cremada del dimoni, el correfoc… acompanyades d’una sèrie de tipografies on representa el moviment”.