CFGS Gràfica Impresa · Bioritme. Ricardo Barea

  • Nom del projecte: Bioritme
  • Autor: Ricardo Barea
  • Estudis: CFGS Gràfica Impresa
  • Curs: 2018/19

BioRitme no només és música, Bioritme és un punt de trobada de persones amb inquietuds, persones crítiques i constructives, persones que no estan d'acord amb moltes de les direccions que ha pres la societat actual i per aquest motiu volen conèixer i desenvolupar la seva consciència. Xerrades amb col·lectius i convidats donen la seva visió de primera mà en problemàtiques actuals i fins i tot oblidades per una societat que mira cap a un altre lloc. Tallers, activitats i espectacles també tenen un gran pes durant el Festival, amb una programació que durant els 4 dies enriquirà un Festival que intenta crear una petita societat on tots siguem persones, PERSONES en majúscula.
La imatge gràfica del Festival va sorgir buscant formes fent reflexos de la textura de la fusta, fent el reflex quatre vegades vaig trobar una forma molt interessant que em recordava a la forma de dues cares humanes vistes des de dalt mirant-se.

 

 

Bioritme