CFGS Tècniques escultòriques · Isilune. Ainhoa Goenaga

  • Nom del projecte: Isilune
  • Autor: Ainhoa Goenaga
  • Estudis: CFGS Tècniques Escultòriques
  • Curs: 2018/19

Isilune vol dir moment de silenci; silenci que dóna lloc a l'escolta, que atén allò que batega, assumint que no hi ha nom per a tot, "una gramàtica per a tot el que se sent" (F. Gros).

Aquest projecte és una conjunció momentània d'elements i persones en un espai i temps específics: el jardí d'una escola d'art (Badalona, 2019). Es viuen circumstàncies adverses. Els espais de creació manual del centre s'enfronten a un tancament progressiu darrere de les tendències socials marcades per la creixent digitalització i la imperant productivitat.
Aliè a tot això, però coincidint en l'espai i temps present, es percep una manca de sensibilitat i consciència cap a l'entorn i els seus habitants en l'ambient de jardí causa de l'abundància d'humanitat malacostumada a un sol ús.

www.ainhoagoenaga.com

 

 

Isilune