CFGS Modelisme i disseny ceràmic · Ceràmica instrumental. Martín Delgado

  • Nom del projecte: Ceràmica instrumental
  • Autor: Martín Delgado
  • Estudis: CFGS Modelisme i disseny ceràmic
  • Curs: 2018/19

Amb la seva capacitat de sorpresa davant de qualsevol novetat i la seva inquietud intel·lectual i física, Martín Delgado ens va sorprendre allà per l'any 20017, en iniciar el CFGS Modelisme i Disseny Ceràmic. Ara després de dos anys de treball dur ha presentat el seu Projecte Integrat que evidencia un èxit - i alhora una gran virtut-: la d'haver connectat dos àmbits tan allunyats com l'artesania ceràmica amb processos molt tradicionals i les noves possibilitats creatives de la tecnologia informàtica. Per aconseguir-ho a realitzat un treball de recerca de recursos i mitjans, fins i tot els ha creat -quan no els trobava- i ha mobilitzat la gent del seu entorn per aconseguir els seus objectius. La seva força ha estat l'enorme il·lusió que sempre posa en aquells treballs personals (o reptes com els anomena). Com a conseqüència d'això ha aconseguit unes propostes per millorar un procés tradicional d'una manera innovadora i avançada: ceràmica instrumental, és el nom que li ha donat. És el final d'un cicle, d'uns estudis, però l'inici d'una nova etapa, que augurem prometedora i desitgem sigui feliç. Felicitats pel treball realitzat.

Vicent Roda
Ceramista i professor EASD Pau Gargallo